SLOKANA Log Homes (no flash intro)

Dobrodošli!

Podjetje Slokana ponuja v Sloveniji in po svetu kvalitetne, unikatne in zdravju prijazne tradicionalne kanadske hiše - brunarice.Kot vrhunski izdelovalci tovrstnih his, ki nedvomno sodijo med najbolj zdrav način bivanja v svetu, vam nudimo celoten paket storitev. Le-ta zajema vse od vasega osnutka na papirju do realizacije ohisja, ki ga postavimo na betonsko podlago/klet na vasi parceli.

Odlike brunaric SLOKANA so njihov enkraten naraven videz in zdrav način bivanja. Poseben čar jim daje tudi vrhunska izdelava detajlov, stikov, naravne toplotne izolacije in okroglih, na roke stesanih brun, ki so na vsaki leseni hiši malce drugačna, unikatna in vaša. Zaradi vsega tega popolnoma enake lesene hiše ni mogoče zgraditi nikjer več. Gradbeni material, ki ga uporabljamo je v vseh primerih rdeča cedra (thuja plicata), bogata s posebnimi smolami, ki drevo ščitijo pred škodljivci, gljivami in plesnimi. Le te je v obilju na nasem delu Kanade, saj raste prav v pragozdovih Britanske Kolumbije.

Poskrbeli bomo, da nikoli ne boste imeli občutka, da ste odmaknjeni od procesa gradnje ali, da bi se karkoli zgubilo v prevodu.... tekoče namreč govorimo oba jezika, slovenscino in anglescino in dobro poznamo situacijo na gradbenem področju tako v Sloveniji kot Kanadi. Zaupajte nam izdelavo vašega sanjskega doma in deležni boste najboljše oskrbe pri njegovi uresničitvi!

VIKEND PONUDBA
 
Home ] Search ] o podjetju ] projekti ] galerija 1 ] Untitled 1 ] Untitled 1 ] slo/Nacrttable.htm ] načrti ] Lesni izdelki ] kontakt ]


Bookmark and Share